PRODUKTSERIEN GENTLE

Stärkande och lugnande produkter för känslig hud


Produkter vi rekommenderar

Passande rengöringar för känslig hud är CLEANSING CLAY och FOAMING WASH GENTLE. Komplettera även din rengöring med ansiktsvattnet neroli Freshener.

Rekommenderat serum är SERUM ANTIROUGE som verkar stärkande och fuktgivande.

Som ansiktsolja kan du använda ROYAL FACIAL OIL GENTLE som lugnar talgproduktionen och slätar ut huden. Önskar du en ansiktsolja utan eteriska oljor rekommenderar vi istället COLD PRESSED JOJOBA OIL eller ROYAL FACIAL OIL GLA.

FACE DREAM eller FACE PROTECTION är perfekta som dagcremer. Har du väldigt känslig och reaktiv hud rekommendrear vi istället FACE CREAM SENSITIVE. 

Runt ögonen rekommenderar vi att du använder vår fuktgivande EYE CREAM.  

Vid behov kan du även använda Face Balm. Detta är en mjukgörande ansiktsbalm som kaplsar in fukt i huden och skyddar från yttre påfrestningar såsom kyla och vind. Till natten använder du istället Night Balm.

Vitaminboost

Cirka 2 gånger i veckan kan du boosta din hud med extra vitaminer och antioxidanter. Detta gör du genom att använda våra ansiktsmasker, och då gärna ihop med en peeling. Välj gärna någon av våra stärkande ansiktsmasker; FACE MASK GENTLE eller BLUEBERRY SEED MASK. FACE MASK GENTLE är en lugnande ansiktsmask med Vit Lera och Blueberry Seed Mask är en stärkande crememask med Blåbärsfröolja.

Kosten

Kosten är också viktig för huden. Om du har känslig hud är det väldigt bra att äta röda och blå bär som innehåller mycket antioxidanter och har en stärkande effekt på huden.

Vi rekommenderar också att förse mage och tarm med nyttiga Mjölksyrabakterier. Detta gör du med vårt kosttillskott PROBIOSKIN.

Behandling på salong

Att göra en ansiktsbehandling hos en hudterapeut är en bra investering. Du får en ordentlig genomgång av din hud samtidigt som terapeuten visar vilka produkter som är lämpliga för dig att använda hemma.

En passande behandling på salong är vår Antirouge Treatment där huden stärks upp med extra näringsrika salongsprodukter. Mest effekt ger vår SERUM ANTIROUGE INTENSIVE som stärker kärlen med hjälp av Hästkastanj. 

Vi rekommenderar att du går på ansiktsbehandling var fjärde till sjätte vecka för att ge huden det bästa i form av stimulerande ansiktsmassage och stärkande produkter. 

DAGLIG HUDVÅRDSRUTIN

VARJE DAG

  1. Börja med att tvätta händerna.
  2. Rengör sedan ansiktet med en rengöringsprodukt anpassad efter din hudtyp.
  3. Skölj av och torka rent huden.
  4. Spraya ansiktet med Freshener.
  5. Applicera ögoncreme, eventuellt serum och/eller olja samt dagcreme och/eller balm.
  6. Om du använder smink applicerar du i detta steg passande nyanser av vår hudvårdande makeup.

UNDER NATTEN

  1. Rengör huden (enligt 1–4 till vänster).
  2. Applicera ögoncreme, eventuellt serum och/eller olja samt nattcreme och/eller balm. Några kvällar i veckan kan du istället sova med peeling och ansiktsmask (se nedan). 

VITAMINBOOST

  1. Applicera AHA & Jojoba Peeling i ansiktet och exfoliera i en minut.
  2. Applicera Blueberry Seed Mask ovanpå peelingen och låt verka i minst 20 minuter, eller under natten. Skölj sedan av.

FOAMING WASH GENTLE

KÖP HÄR

SERUM ANTIROUGE

KÖP HÄR

ROYAL FACIAL OIL GENTLE

KÖP HÄR

FACE MASK GENTLE

KÖP HÄR

Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
FÖR DEN AKTIVA
Naturlig hud- och hårvård som passar efter träning