Jobba hos oss

Vi är ständigt på jakt efter rätt person till rätt plats för att kunna uppnå så bra resultat som möjligt. Vi söker kreativa, innovativa problemlösare som gillar att samarbeta och har en stor portion egen motivation.

På vår webbsida ser du alla våra lediga tjänster. För att anmäla ditt intresse, tryck på "Ansök" under tjänstens beskrivning. Skicka dina personliga uppgifter ihop med ditt CV och personliga brev.

Om du inte matchar någon av dessa tjänster, håll då gärna utkik på vår webbsida för att se om vi lagt till en passande position. Kanske kan vi komma att behöva dig, din passion och din kompetens för att skapa en bättre morgondag för våra kunder och för världen runt om oss.

Önskar du mer information om någon tjänst? Kontakta oss per telefon: +46 340 27 00 00

Bli en del av MÅ Dream Team

Med ett litet team av smarta och engagerade människor, tillverkar vi på MARIA ÅKERBERG den mest revolutionerande hudvården i världen. Våra produkter finns hos välutbildade hudterapeuter, spaterapeuter och massörer, framförallt i Norden, men även på utvalda spaanläggningar runt om i världen.

Vi undersöker och testar ständigt nytt. Inte bara för att vi vill skapa fantastiska produkter, utan även eftersom vi värdesätter själva utvecklingen och lärandet. Vi tror också att anställda alltid måste ha möjligheter att växa. Därför uppmuntrar vi individuella passioner och intressen.

Vårt engagemang är vår drivkraft, som leder till glädje, trivsel och prestation. Medarbetare som trivs och mår bra är en viktig förutsättning för hela företaget ska fungera. Vi tar därför vara på våra medarbetares talanger och vill ge dem de bästa möjligheterna att växa och utvecklas. Förutom konkurrenskraftiga löner erbjuder vi flexibla arbetsvillkor, produktrabatter och friskvård. Inte nog med att vi uppmuntrar dig att motionera. Vi betalar dig för att motionera, på jobbet, varje dag.

På MARIA ÅKERBERG gör vi allt inhouse. Vi har inte bara produktion och lagerhållning i Frillesås, utan sköter även all försäljning, marknadsföring och ekonomi i våra lokaler. Det innebär att kompetensen på MARIA ÅKERBERG är väldigt bred och vi tillsätter många olika typer av tjänster.

Våra avdelningar

På sälj- och marknadsavdelningen arbetar vi med försäljning, marknadsföring, utbildning, kundservice och ordermottagning. Det är på denna avdelning som vi skapar och upprätthåller kundkontakter. Vi är ett starkt team av allt från hudterapeuter och säljare till fotografer och copywriters.

På produktionsavdelningen arbetar vi med blandning, fyllning, inköp av råvaror, forskning och utveckling. Med högt tempo och breda kunskaper tar vi fram nya recept och koncept i nära samarbete med sälj- och marknadsavdelningen.

På ekonomi och stöd arbetar vi med allt från ekonomi till IS/IT och fastighet.

Vår logistikpersonal hanterar alla in- och utleveranser samt lagerhållning av både råvaror och färdiga produkter. Här packar och skickar vi alla ordrar till våra kunder runt om i världen.

Lär känna några av kollegorna

Anders – Lagerpersonal

Nämn tre saker som du gör dagligen i ditt arbete:
– Skickar produkter till våra kunder, löser problem och organiserar lagerplatser.

Vilken är din favoritprodukt?
– All Day Balm

Vad är det bästa med att jobba på MARIA ÅKERBERG?
– Det bästa med arbetet är att vi alltid har mycket att göra och att vi arbetar nära alla avdelningar.

Anna – Chef Sälj & Marknad

Nämn tre saker som du gör dagligen i ditt arbete:
– Har nära kontakt med återförsäljare över hela världen, samverkar med de andra avdelningarna och planerar vår försäljning och marknadsföring.

Vilken är din favoritprodukt?
– Pre-Cleansing Oil.

Vad är det bästa med att jobba på MARIA ÅKERBERG?
– Att få arbeta med ett underbart team på ett ständigt växande företag.

Martin – Sälj & Produktion

Nämn tre saker som du gör dagligen i ditt arbete:
– Producerar produkter, analyserar vår försäljning och planerar inför mässor och event.

Vilken är din favoritprodukt?
– After Sun Lotion

Vad är det bästa med att jobba på MARIA ÅKERBERG?
– Att vi jobbar flexibelt och har nära kontakt med både återförsäljare och slutkonsumenter.