Deepskin Organics genomsyrar allt vi gör

Vi tror på riktig hudvård som framhäver det naturligt vackra inom oss alla och vårdar på djupet för att ge varaktiga resultat. Vi vill hjälpa huden att hjälpa sig själv med djupverkande produkter som vårdar, återfuktar och återställer hudens naturliga skyddsbarriär. Det här är en filosofi som genomsyrar allt vi gör och den förankrar vårt varumärkeslöfte. Vi kallar den Deepskin Organics®

Förändra din hudvårdsrutin på djupet

Din hud måste vara frisk för att kunna ta emot näring och skydda din insida. Huden är vårt största organ och det är uppbyggt av flera lager som påverkas olika av olika ingredienser. Våra djupverkande hudvårdsprodukter är baserade på naturliga mineraler och rena ingredienser från växtriket som jobbar tillsammans för att lugna, skydda och stärka huden - utan att skada eller störa de naturliga processerna i kroppen eller naturen!

Vår filosofi i praktiken – allt hänger ihop

Istället för att hoppas på att ett par produkter ska göra hela jobbet tror vi på att låta flera specialiserade produkter arbeta på djupet tillsammans. I praktiken innebär det att du använder serum, olja, creme och balm i olika steg av din hudvårdsrutin. Och i rätt ordning. På det här sättet kan ingredienserna komplettera och förstärka varandra genom att varje aktivt ämne får optimala förutsättningar att verka i huden och tillföra vårdande fukt och fett. Det är så man uppnår naturlig, långvarig effekt på huden.

Ta fram det naturligt vackra steg för steg

Din hud behöver både fukt och fett. Genom att låta ingredienserna arbeta tillsammans i separata lager maximerar du effekten på huden. Efter rengöring och ansiktsvatten rekommenderar vi följande rutin:

1. Serum som tillför vattenlösliga vitaminer på djupet.

2. Olja som bygger upp bindväven och är naturligt utslätande.

3. Creme som ger fukt och skyddar huden.

4. Vid torr hud, eller kallt och torrt väder, komplettera med balm som bygger upp skyddsbarriären och håller fukten kvar i huden. Blanda creme och balm i handflatan före applicering.

Följ årstiderna!

Du behöver inte en hudvårdsrutin som följer alla dessa steg, hela tiden. Precis som att du byter kläder utifrån väder har din hud olika behov av skydd beroende på årstid. Serum och creme ger din sommarhud välbehövlig fukt, medans olja och balm skyddar vinterhuden mot kyla och vind.