Pure Cell Treatment

Unna dig en behandling utöver det vanliga! 

MARIA ÅKERBERG har tagit naturlig hudvård till en helt ny nivå – upplev din bästa hud någonsin tack vare färska stamceller från Rosenrot. Pure Cell Treatment är en världsunik ansiktsbehandling där du får både en avkopplande stund och en kraftfull närings-boost för både en omedelbar och långsiktig positiv effekt på huden.

Högkoncentrerad näring för omedelbar lyster

Sedan år 2015 erbjuder MARIA ÅKERBERG, som första och enda leverantör i världen, en ansiktsbehandling med färska stamceller från Rosenrot. Rosenrot är en läkeväxt med det högsta antalet antioxidanter som uppmätts i naturen. I Pure Cell Treatment nyttjar vi dessa kraftfulla antioxidanter och vitaminer, som ligger inkapslade i växtens cellmembran, för att boosta hudens återuppbyggnad på en nivå som inte tidigare varit möjligt. 

Denna djupverkande ansiktsbehandling påskyndar hudens egna reparationssystem och stimulerar cellförnyelsen. Resultatet? En omedelbart vitaliserad hud som på sikt blir mer motståndskraftig med förbättrad struktur och spänst. 


Boka en Pure Cell Treatment och upplev skillnaden direkt!

Så går behandlingen till 

Pure Cell Treatment är en lyxig och avslappnande upplevelse från start till mål. Din hudterapeut (hitta din närmaste salong här) skräddarsyr behandlingen med naturliga produkter från MARIA ÅKERBERG som är perfekt anpassade för dig. Din hud förbereds med rengöring och peeling för att ge en optimal grund för stamcellernas uppgift. 

Stamcellerna, som hålls aktiva genom hela processen, krossas och innehållet appliceras sedan på din hud likt ett svalkande serum. Behandlingen fortsätter med ansiktsmask, olja och creme bäst lämpade för just dig. Avslutningsvis kan du njuta av en djupgående och vitaliserande ansiktsmassage.

Så förbättras din hudhälsa:


• Omedelbart förbättrad lyster

• Ökad cellförnyelse

• Huden kan lättare stå emot yttre påfrestningar

• Ökat skydd mot fria radikaler

• Kollagenproduktionen stimuleras

• Stärkt hudbarriär för bättre fuktbalans

• Snabbare återhämtning vid skador och irritationer

En behandling för alla, när som helst  

Pure Cell Treatment är en lyxig behandling som passar alla, men ger mest synligt resultat på en mogen hud. Tack vare stamcellernas unika förmåga att anpassa sig och verka där huden behöver det mest, är vår behandling lämplig för alla hudtillstånd. Behandlingen kan också utföras när helst din hud behöver en stärkande boost, oavsett tid på året. För bästa resultat rekommenderar vi en professionell ansiktsbehandling med Pure Cell Treatment var fjärde vecka, kompletterad med en daglig hudvårdsrutin.