Bli återförsäljare

Du hittar MARIA ÅKERBERG hos välutbildade hud- och spaterapeuter och massörer, som både säljer våra produkter och använder dem i sina professionella behandlingar.

Idag har vi nära 1 200 fantastiska återförsäljare på salonger, dagspa och spahotell i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi finns även representerade i Nederländerna, Spanien, England, Grekland, Grönland, Litauen, Thailand, Hong Kong, Nya Zeeland, Australien och USA. Vårt sortiment går dessutom att köpa online hos utvalda återförsäljare där en webbshop är kopplad till salongen.

Information till ny återförsäljare

För att vara berättigad att sälja produkter från MARIA ÅKERBERG måste man utföra behandlingar med produkterna. Beroende på utbildning arbetar man med olika delar av sortimentet.

Utbildad hudterapeut och spaterapeut får lov att beställa hela sortimentet.

Utbildad massör, makeup-artist, fotterapeut och frisör har begränsad köprätt, vilket innebär att man får lov att beställa alla kroppsprodukter och makeup, men inte ansiktsprodukter.

Till eget bruk får man lov att beställa ansiktsprodukter, oavsett utbildning, men då tillsammans med övrig beställning. Detta måste upplysas om vid ordertillfället.

Som hudterapeut och spaterapeut krävs det att din första beställning är på minst 10 000 SEK (exkl. moms) i konsumentprodukter. Önskar du att samtidigt beställa salongsprodukter lägger du dessa på en separat order. Detta för att underlätta hanteringen av er första beställning.
 
Som massör, fotterapeut och frisör krävs det att din första beställning är på minst 3 000 SEK (exkl. moms).

Vi hjälper dig gärna att ta fram en offert på de produkter som passar din verksamhet. Då behöver vi veta för hur mycket du vill ta in i försäljningsprodukter respektive salongsprodukter samt vilken typ av behandlingar du erbjuder dina kunder. Kontakta oss på info@mariaakerberg.com om ni önskar en offert.

Du har även möjlighet att lägga en provbeställning innan du bestämmer dig för om du vill bli återförsäljare för MARIA ÅKERBERG. Läs vidare nedan för mer information.

OBS! Gäller endast din första beställning som återförsäljare.
 
För hudterapeuter och spaterapeuter som lägger sin första beställning på minst 10 000 SEK (exkl. moms) i konsumentprodukter erbjuder vi ett kostnadsfritt intropaket. Detta paket innehåller marknadsföringsmaterial samt testers på utvalda produkter till ett värde av cirka 4 000 SEK.

För massörer, fotterapeuter och frisörer som lägger sin första beställning på minst 3 000 SEK (exkl. moms) erbjuder vi ett kostnadsfritt intropaket. Detta paket innehåller marknadsföringsmaterial samt testers på utvalda produkter till ett värde av cirka 2 000 SEK.

Har ni inte använt produkterna tidigare och vill vara säkra på att ni tar in ett märke som passar in i er verksamhet? Då ger vi er möjligheten att lägga en provbeställning. Vid en provbeställning väljer ni själva vilka produkter ni önskar att prova (av de ni är berättigade till), utan krav på ett minsta ordervärde eller antal produkter.

Utbildning inom vårt produktsortiment

Sedan vår start år 1995 har vi på MARIA ÅKERBERG haft som mål att skapa nöjda slutkonsumenter och det uppnår vi genom att ni terapeuter rekommenderar de rätta produkterna till era kunder. Detta uppnår vi först och främst med vårt grundläggande utbildningsprogram, som är obligatorisk om man vill vara återförsäljare av våra produkter. Utöver vårt grundläggande utbildningsprogram finns också andra inspirerande utbildningar och kurser, så håll utkik här om du är sugen på att vidareutbilda dig i vår värld av naturlig hudvård! 

Vi är glada att kunna berätta att vi från och med år 2024 erbjuder ett mer djupgående och grundläggande utbildningsprogram. Våra grundläggande utbildningar är kostnadsfria!
Vårt mål är att säkerställa att du känner dig helt trygg med våra produkter och kan ge professionell rådgivning till dina kunder. Varmt välkommen att botanisera bland våra utbildningar.

Grundläggande utbildningsprogram 2024

OBLIGATORISKA UTBILDNINGAR

Steg 1:   Introduktion till varumärket MARIA ÅKERBERG (bokas vid första ordertillfället)

Steg 2:   Grundläggande utbildning i våra naturliga kroppsprodukter

Steg 3:   Grundläggande utbildning i våra naturliga hårprodukter

Steg 4:   Grundläggande utbildning i våra naturliga solprodukter

OBLIGATORISKA UTBILDNINGAR FÖR HUD- OCH SPATERAPEUTER

(UTÖVER STEG 1-4)

Steg 5:   Grundläggande utbildning i våra naturliga ansiktsprodukter

Steg 6:   Grundläggande utbildning i salongsprodukter och behandlingar

Steg 7:   Grundläggande utbildning och workshop i våra naturliga ansiktsprodukter

Steg 8:   Kosmetisk Kemi

Steg 9:    Hudsjukdomar

Några ord från våra återförsäljare

"Enkelt val för mig som fått jobba med en massa olika märken innan jag själv starta eget. Jag är själv väldigt känslig och här får vi högkvalitativ ren hudvård som är ekologisk (ett plus med bra pris också, men det var inte det avgörande)."

Carola Hallin, FriskvårdsFokus

"Vi har efter 20 år med Marias produkter fortfarande nya upptäckare och framförallt kunden som kommer fram till kassan och berättar att NU fungerar hennes hud som den ska, vi älskar att rekommendera Marias produkter år efter år...."

Christina Backe, Anette & Maries Hudvård

"MÅ är väl beprövat och använt av terapeuter och kunder i två decennier, vilket ger en trygghet. De flesta växterna/oljorna har använts till hudvård långt tillbaka i historien. Det är en fenomenal mix av gammal kunskap och modern hudvård/makeup, som hänger med i svängarna och utvecklingen."

Maria Johanskog, Skogsro Spa

Tio anledningar att välja MARIA ÅKERBERG

1. Djupgående näring för din hud - framtaget på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister.

2. Endast ekologiskt och naturligt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter som den enkelt tar upp.

3. Ger långsiktiga resultat.

4. Förpackningar tillverkade av bioplast från sockerrör.

5. Hög kvalitet till ett bra pris.

6. Närproducerat, bidrar till en hållbar utveckling.

7. Säljs av professionella terapeuter som även erbjuder individuella konsultationer.

8. För din hälsa – huden tar upp allt du smörjer dig med och påverkar underliggande vävnad.

9. Alla ingredienser som odlas är ekologiskt certifierade.

10. Vi har solceller på taket och fattar alla beslut i verksamheten med naturen i åtanke.

Vill du bli återförsäljare? Varmt välkommen med din ansökan!