GRAVID

Produkter som hjälper huden på sin elastiska resa under graviditeten

Under graviditeten
Lovely Mother är en härlig kropps- och massageolja för blivande mammor. Oljan hjälper huden att bevara fukt, vilket gör den mer elastisk och får lättare att följa med i de olika växtfaserna. Därför verkar även den här oljan förebyggande mot hudbristningar.

Huvudingredienserna i Lovely Mother är Sheasmörolja, Solrosolja och kallpressad Jojobaolja. Oljorna har en unik sammansättning av fettsyror som binder fukt i huden och ökar hudens skyddsbarriär. Massera in Lovely Mother flera gånger per dag över hela kroppen. Var särskilt noggrann med mage, bröst och lår. 

Komplettera gärna Lovely Mother med Shea Balm. Denna mjukgörande salva förebygger både bristningar och skyddar huden mot kyla, skav och förhårdnader.

Intimt
Lovely Mother kan också användas i underlivet för att motverka bristningar. Applicera morgon och kväll under ett par månader före förlossningen.

Efter förlossningen kan du istället använda vår Royal Body Oil som intimolja. Denna innehåller bland annat Havtornsolja som mjukgör och skyddar torra slemhinnor i underlivet. 

Efter graviditeten
Efter förlossningen kan huden behöva lite hjälp på traven för att återfå sin spänst. Vår superduo Royal Body Oil och Royal Body Cream har en underbar, uppstramande effekt som är helt unik i sitt slag! Hemligheten ligger i de eteriska oljorna av Neroli och Patschuli; en kombination som vanligtvis bara används i exklusiva ansiktscremer.

Patschulioljan har en förmåga att stimulera hudens celldelning, vilket verkar utslätande och stärkande, samtidigt som Nerolioljan lugnar huden. Tillsammmans har de en
oslagbart uppstramande och mjukgörande effekt, vilket passar perfekt för en mammakropp!

Att kombinera olja och creme ger bäst effekt. Applicera först oljan och fortsätt sedan med cremen. Du kan även växla mellan de båda produkterna från gång till gång.

LOVELY MOTHER

KÖP HÄR

ROYAL BODY OIL

KÖP HÄR

SHEA BALM

KÖP HÄR

BONUSTIPS

Produkter att undvika

Alla våra produkter kan användas under graviditet och amning. Var däremot försiktig med produkter som innehåller höga halter av eteriska oljor (till exempel Body Lotion Athletic och Body & Massage Oil Anti-Cellulite). Dessa kan användas, men inte dagligen.

Ömma och torra bröstvårtor

Smörj dagligen in med vår Cold Pressed Jojoba Oil. Den är smaklös och helt ofarlig att förtära (i motsats till produkter som innehåller mineralolja). Den behöver alltså inte tvättas av före amning.


TILL BEBIS

BABY OIL

KÖP HÄR

BABY WASH

KÖP HÄR

BABY CREAM

KÖP HÄR

BABY BATH

KÖP HÄR

BABY BALM

KÖP HÄR

BABY GIFT SET

KÖP HÄR


Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
PRODUKTSERIEN GENTLE
Stärkande och lugnande produkter för känslig hud