DEEPSKIN ORGANICS®
by MARIA ÅKERBERG

Vi är ett familjeföretag från Frillesås på den svenska västkusten och Sveriges ledande varumärke inom professionell, naturlig hudvård. Sedan vår start år 1995 har vi strävat efter att göra världen vackrare, en naturlig produkt i taget. Vi vill fånga den naturliga skönheten med rena produkter som vårdar på djupet och ger resultat som verkligen varar. Det är denna filosofi som vi kallar Deepskin Organics®. Den genomsyrar allt vi gör och förankrar vårt varumärkeslöfte. Från vår egen fabrik erbjuder vi djupverkande hudvård, hårvård och makeup för en vackrare värld, tillverkade av helt naturliga mineraler och ingredienser från växtriket – inget annat. Det är vår passion och vårt engagemang som driver MARIA ÅKERBERG och gör skillnad.

Produktion och utveckling

Hudvårdsprodukter från MARIA ÅKERBERG tillverkas i Frillesås, Sverige. Höga krav och medvetna inköp garanterar högkvalitativa råvaror från noga utvalda odlare och leverantörer. Sedan starten 1995 har alla produkter från MARIA ÅKERBERG varit fullständigt innehållsdeklarerade. I takt med användarnas behov och den senaste forskningen arbetar vi ständigt med att utveckla befintliga och nya produkter och arbetssätt. Du är alltid välkommen att vända dig direkt till oss som tillverkar och utvecklar produkterna. Vi har en nära kontakt med användarna; terapeuter, maskörer/makeup-artister, frisörer, homeopater och privatpersoner.

Marknad och återförsäljare

Vi finns representerade i framförallt Sverige, Norge, Danmark och Finland, men vi har även återförsäljare i exempelvis USA, Nederländerna, Spanien, Tyskland, Grekland och Nya Zeeland. Du hittar MARIA ÅKERBERG hos välutbildade terapeuter och massörer, som både säljer våra produkter över disk och använder dem i sina professionella behandlingar. För att säkerställa att de har den expertis som våra användare förväntar sig, vidareutbildas alla våra återförsäljare av oss. Du finner dem under "Om Oss" i menyn.

Är du själv intresserad av att sälja och använda produkter från MARIA ÅKERBERG på din salong, spaanläggning eller liknande? Läs mer om hur man blir återförsäljare här.

Vårt bransch- och samhällsengagemang

För oss är det viktigt att vara med och bidra till goda initiativ. Vi stöttar branschens och affärslivets utveckling, men också enskilda människor och organisationer som vi tror på, inte minst det lokala föreningslivet i vår närhet. För oss är det lika naturligt att sponsra Frillesås FF som att vara medlem i International Federation of Societies of Cosmetic Chemists.

Bolagsstruktur och ägare

MARIA ÅKERBERG AB är ett icke börsnoterat företag som ägs av Maria och Mikael Åkerberg. Företaget grundades 1995 av Maria Åkerberg som en enskild firma och det ombildades 2002 till aktiebolag. Sedan dess är Maria Åkerberg både bolagets VD och dess ansikte utåt. Företagets omsättning och utveckling går ständigt uppåt och 2017 utsågs Maria Åkerberg till Årets Företagare i Sverige.

MARIA ÅKERBERG AB är ett dotterbolag till DERMANORD International AB som också ägs av paret Åkerberg. DERMANORD International AB bildades 2007 och äger fastigheten där MARIA ÅKERBERG AB har sin tillverkning av hudvårdsprodukter, vilket är huvudverksamheten. DERMANORD International AB har ingen VD utan endast en styrelse bestående av styrelseordförande Mikael Åkerberg och MARIA ÅKERBERG AB:s VD Maria Åkerberg som ordinarie ledamot. Maria Åkerberg och Mikael Åkerberg är gifta och bor i Frillesås. I det lilla halländska samhället vid havet ligger även MARIA ÅKERBERG AB:s huvudkontor och tillverkning.