MAKEUP FÖR UNG HUD

Vi har produkter som vårdar huden

HUDVÄNLIG MAKEUP FÖR UNGA


I övergången mellan barndom och vuxenlivet kan intresset för makeup växa sig större och att utforska den världen kan kännas spännande. Många låter sig inspireras av kompisar och trender och börjar experimentera med mammas sminkväska.


Men kom ihåg att en ung hud är tunn och känslig. Därför är det viktigt att tonåringar är extra försiktiga med vad de använder på huden, både när det gäller hudvård och makeup.


MARIA ÅKERBERG anser att allt som appliceras på huden ska vara bra för både vår kropp och miljö. Precis som vår hudvård är vår makeup därför 100% naturlig och kan tryggt användas på en ungdomshud. Den är skapad för att komplettera vår naturliga hudvård och förstärka effekten av de vitaminer och fuktgivande ämnen som du applicerat innan. 


Vi använder aldrig syntetiska ingredienser, eller ingredienser som inte tillför något gott till huden. Ett exempel är silikon som stänger in huden och som både vår kropp och naturen har svårt att bryta ned. I vår makeup hittar du istället naturliga mineralpigment och rena, ekologiska ingredienser från naturens apotek. Ett innehåll som vårdar huden och låter den andas. Detta ger den unga huden absolut bäst förutsättningar för att hållas problemfri och risken för akne-problematik minskar.


Nedan följer några skonsamma tips för unga kreatörer som vill skapa en enkel makeuprutin:


1. För bästa resultat, applicera din makeup på ren och återfuktad hud. Behöver du hudvårdstips speciellt anpassade för ungdomar? Vi har dem här!

2. Jämna ut huden med en lätt täckning. Vi rekommenderar Compact Powder - ett silkeslent puder baserat på växtextrakt och mineraler som både korrigerar och skyddar.

3. Framhäv dina vackra ögon med Mascara Natural. Den innehåller vegetabiliska ingredienser som bygger upp fransarnas längd och ger ett naturligt resultat.

4. Ge dina kinder en touch av färg och lyster med Blush i valfri nyans.

5. Avsluta din look med Lip Gloss, som finns i en mängd olika färger att välja mellan.


Tips! Med Magnetic Makeup Case och våra magnetiska refill-produkter kan du enkelt skapa din egna makeup-palett. Fyll dosan med produkterna och färgskalan du önskar och byt smidigt ut innehållet när det tar slut.

Ditt dynamiska utdrag kommer att visas här... Detta meddelande visas eftersom du inte angav både ett filter och en mall att använda.
Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
UNG HUD
Att vänta är att göra huden en tjänst