HÅRVÅRD

Friskt och vacker hår får du med våra naturligt vårdande och uppfriskande schampon, balsam, mjukgörande kurer och stylingprodukter. Vi har till och med en peeling för hårbotten! Alla produkter finns anpassade efter olika hårtyper som gör ditt hår friskt och välmående. Gör en återfuktande behandling hemma redan ikväll.


Ge hårbotten en peeling!

Bli av med torra och feta beläggningar som täpper till din hårbotten. Vår hårbottenpeeling SCALP SCRUB INTENSIVE ger nytt liv åt både hår och hårbotten och dessutom doftar den ljuvligt uppfriskande av Pepparmynta. Applicera i torr hårbotten med vår smidiga applikator genom att bena upp håret och massera in produkten med cirklande rörelser under några minuter. Skölj ur samtidigt som du tvättar håret.

Tvätta inte för rent!

Ett bra schampo ska stimulera hårbotten, inte torka ut den! Våra SHAMPOO och HAIR & BODY SHAMPOO bibehåller fukten som finns naturligt i huden. Kom ihåg att schamponera två gånger, men överdosera inte! Det gör bara håret fett och tungt.

Glöm inte inpackningen

Handdukstorka håret efter duschen och applicera HAIR MASK i längderna (även i hårbotten om du upplever att den är torr). Vira en varm handduk om huvudet och låt verka minst en timma eller över natten. Värmen öppnar upp och hjälper de verksamma ingredienserna att bli mer effektiva. Skölj sedan ur med ljummet vatten.

Punktbehandla hårbotten

Spraya med lämplig  SCALP TREATMENT  i hårbotten dagligen. Produkten fungerar som en skyddande, fuktgivande och närande dagcreme för hårbotten.


Specialinriktade produkter

Hårstyling

Stadga och glans
Använd
HAIR SPRAY i önskad mängd. För glans passar också HAIR & BODY SHAMPOO SWEET BREEZE och HAIR CONDITIONER SWEET BREEZE.
Lyster och form
Välj HAIR GEL. För lyster rekommenderar vi också HAIR & BODY SHAMPOO SWEET BREEZE och HAIR CONDITIONER SWEET BREEZE.
Fyllighet och textur
Välj MOULDING CREAM och HAIR SPRAY. MOULDING CREAM är också effektiv för att ge textur och definition till lockigt hår. Applicera då i blött hår och låt självtorka.
Struktur och volym
Applicera HAIR STYLE ROUGH närmast hårbotten. 
Skydd och stadga
Blanda HAIR GEL med valfri Hair Conditioner.
Värmeskydd
Använd HAIR CONDITIONER FENNEL som leave-in balsam.
Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
HANDVÅRD
Vårda dina händer med mjukgörande behandlingar – både hemma och på salong