FOTVÅRD

Vårda dina fötter med mjukgörande behandlingar – både hemma och på salong

Hemma 

Fötterna påverkas av de dagliga påfrestningar de utsätts för och är extra utsatta för hård belastning. Vanligtvis räcker det att smörja in fötterna efter dusch och bad, men ibland behöver de extra vård och skämmas bort rejält. Bjud dem då på en välgörande kurbehandling genom nedanstående steg. 

  1. Börja med att unna dig ett välgörande bad med FOOT BATH som verkar rengörande, bakteriedödande och sårläkande. 
  2. Efter badet är det viktigt att du sköljer och torkar fötterna noggrant, speciellt mellan tårna för att undvika svampbildning. 
  3. Efter badet kan det vara på sin plats att exfoliera med CREAM SCRUB ENERGY för att få bort döda hudceller. Då behöver fötterna inte filas. Skölj sedan av peelingen och torka torrt. 
  4. Klipp naglarna och massera in SPECIALS FOR FEET för att stärka naglar och nagelband. Massera även in oljan på resten av fötterna för att mjuka upp förhårdnader. 
  5. Massera sedan in FOOT CREAM som håller dina fötter mjuka och motverkar förhårdnader vid regelbunden användning. Den absorberas snabbt utan att kladda. Foot Cream innehåller Eukalyptusolja och Pepparmyntsolja som verkar kylande och lindrande vid ömhet och småsår. Vid massage har de värmande egenskaper. Innehållet av Tea Tree-olja är bra mot klåda vid lindrig fotsvamp. 
  6. Avsluta med att massera in fötterna med ALL DAY BALM. Detta är en uppmjukande salva som skyddar huden från att torka ut och ”limmar ihop” hälsprickor. 

CREAM SCRUB ENERGY

KÖP HÄR

SPECIALS FOR FEET

KÖP HÄR

FOOT CREAM

KÖP HÄR

På salongen 

Det finns flera olika salongsbehandlingar att unna dina fötter. Fråga din terapeut vad de har att erbjuda. 

Pedikyr 

Behandlingen passar alla och inleds med ett fotbad. Därefter klipps och rensas naglar och nagelband. Terapeuten fortsätter sedan med borttagning av förhårdnader. Till sist får fötterna en välbehövlig och skön fotmassage som oftast även innefattar underbenen. 

Efter behandlingen kommer du känna en underbar känsla av lätthet. 

Spa-pedikyr 

Detta är en skön behandling som enbart riktar sig till friska fötter. Först badas och peelas fötterna. Naglar och nagelband rensas och efterföljs av en skön massage av fötter och underben. Behandlingen avslutas med en fuktgivande mask och mjukgörande fotcreme. 

Medicinsk fotvård 

Detta är en behandling för dig som har problem med dina fötter. Fötterna undersöks noggrant innan behandlingen för att terapeuten ska kunna se vad som behöver prioriteras. 

Även denna behandling inleds med ett skönt fotbad. Badet följs av nagelklippning, rensning av naglar och nagelband samt behandling av förhårdnader och övriga eventuella besvär. Hälarna behandlas och hälsprickor mjukas upp. Naglarna slipas och putsas, och som avslutning får du en härlig fotmassage. 

Rådgör med din återförsäljare 

Det är mycket viktigt att du följer de råd som din terapeut ger dig för att uppnå bästa möjliga resultat efter behandlingen. Hör av dig till din återförsäljare om du har frågor. 


Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
PRODUKTSERIEN CLEARING
Renande och balanserande produkter för fet- och blandhud