CREAM SCRUB

Ny peeling för din kropp

2 maj 2023 utökade vi våra populära serier Energy och Sweet Breeze med två nya kroppspeelingar!

Nya Cream Scrub Energy och Cream Scrub Sweet Breeze är två mekaniska syrapeelingar för kroppen. De har en mjuk cremeformula som ger lyster och gör huden silkeslen. Ingredienserna fermenterad Mjölksyra (AHA) av sockerbetor och små korn av Jojobaolja och Aprikoskärnor avlägsnar varsamt döda hudceller. Detta är två riktigt krämiga och mjuka peelingar som hjälper dig att få bukt med torr hud på kroppen.

Cream Scrub Energy och Cream Scrub Sweet Breeze används med fördel innan du går in i duschen. Applicera peelingen på torr hud och massera med cirklande rörelser. Duscha sedan av kroppen och avsluta med en olja och lotion eller balm ur vårt sortiment.

Cream Scrub Energy

Cream Scrub Energy har en frisk doft som skapas med de härliga eteriska oljorna Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär.

Komplettera gärna Cream Scrub Energy med Body Lotion Energy. Exfoliera huden med peeling innan dusch och återfukta huden med lotion efter dusch för bästa resultat.

Cream Scrub Sweet Breeze

Cream Scrub Sweet Breeze innehåller Vaniljextrakt och eteriska oljor av Grapefrukt och Pepparmynta som tillför en söt och fräsch doft.

Komplettera gärna Cream Scrub Sweet Breeze med valfri Body Lotion ur vårt sortiment. Exfoliera huden med peeling innan dusch och återfukta huden med lotion efter dusch.

Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
ANSIKTSRENGÖRING
A och O för en god hudvårdsrutin