BAD

Ekologiska produkter som förhöjer effekten av ditt bad

Att bada är ett underbart sätt att vårda både kropp och själ. Du kan variera ditt bad i det oändliga. Om det blir ett helkroppsbad eller ett fotbad får tillfället, humöret och utrymmet avgöra. Välj det bad som passar dig bäst, koppla av och njut. 

Vi har produkter som passar för flertalet hemmabad. Välj din produkt efter effekten du vill ha. Det finns också flera olika bad att avnjuta på din salong. Fråga din terapeut vad de har att erbjuda. 

Aromabad 

Vi har två olika aromabad i sortimentet som ger din hud en härligt mjukgörande effekt. 

AROMA BATH RELAXING innehåller eteriska oljor av Apelsin, Rosmarin, Lavendel och Pomeransträd som verkar avslappnande för kropp och själ. 

AROMA BATH ORANGE & HONEY innehåller kallpressad Apelsinolja som är en mild och lugnande eterisk olja. Den innehåller också Honung som är antiseptisk och verkar mjukgörande på huden. 

Badolja 

Addera gärna SHOWER & BATH OIL till ditt bad. Den innehåller Lecitin från sojabönolja som fäster på huden och ger den extra motståndskraft. 

Du kan också använda våra BODY & MASSAGE OIL i badet. Vi har nio olika varianter som ger olika effekter. 

Skumbad 

Vill du ha skum? Tillsätt då någon av våra HAIR & BODY SHAMPOO till ditt bad. Önskar du en doftfri variant väljer du HAIR & BODY SHAMPOO BASIC.

AROMA BATH RELAXING

KÖP HÄR

SHOWER & BATH OIL

KÖP HÄR

BODY & MASSAGE OIL ENERGY

KÖP HÄR

 HAIR & BODY SHAMPOO BASIC

KÖP HÄR

Fotbad  

Glöm inte att skämma bort dina fötter med ett härligt fotbad. Här kan du använda FOOT BATH som ger ett väldoftande och mjukgörande bad för dina fötter. 

Foot Bath innehåller Geranium som är effektiv vid fotsvamp och verkar bland annat rengörande, bakteriedödande och sårläkande. Den innehåller också Enbär som är utrensande. 

Följ upp ditt fotbad med vår FOOT CREAM som mjukgör fötterna och applicera sedan ALL DAY BALM som ”limmar ihop” hälsprickor och mjukar upp förhårdnader. 

FOOT BATH

KÖP HÄR

FOOT CREAM

KÖP HÄR

ALL DAY BALM

KÖP HÄR

Handbad

AROMA BATH RELAXING ger ett mjukgörande handbad och mjukar upp dina nagelband. Efter 5 minuter kan du påbörja filning och översyn av nagelband. 

Massera sedan naglar och nagelband med MYRRH NAIL & CUTICLE OIL som verkar stärkande. Följ upp med HAND CREAM och eventuellt även SHEA BALM. 

MYRRH NAIL & CUTICLE OIL

KÖP HÄR

HAND CREAM

KÖP HÄR

SHEA BALM

KÖP HÄR

Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
BABYVÅRD
Produkter fria från mineraloljor, silikoner, parfymer och färgämnen