Kundservice


Tveka inte att höra av dig om du behöver produktrådgivning, har frågor om vårt företag eller behöver hjälp med en beställning. Kontakta oss smidigt genom att välja avdelning nedan och fyll i kontaktformuläret, så svarar vi dig så snart vi kan. Vi finns även tillgängliga på telefon +46 340 - 27 00 00 måndag - torsdag kl. 08.00 - 16.00 och fredagar kl. 09.45 - 15.00.


Vill du bli återförsäljare? Läs mer och skicka in en ansökan här.

Reklamationer

Besök vår reklamationsportal. Här kan du enkelt skapa ett reklamationsärende och vårt dedikerade team kommer att hantera det så snart de har möjlighet och kommer att återkomma till dig.

Webbsupport

Om du behöver hjälp med vår webbsida eller webbshop, är vår webbsupport tillgänglig för att lösa eventuella frågor eller problem.

Beställningar & Order

För frågor gällande order och beställningar är vår ordermottagning redo att ge dig tydliga och detaljerade svar.

Ekonomi

Vår ekonomiavdelning står till din tjänst för att stödja dig med fakturor och betalningar. Vid specifika ekonomiska frågor ber vi dig därför kontakta dem direkt via vår ekonomiportal.

Tips & Råd

Våra erfarna hudterapeuter finns tillgängliga för att ge personliga tips och råd om våra produkter. Kontakta dem för skräddarsydda rekommendationer som passar din hudtyp.

Övrigt

Har du andra frågor är du välkommen att kontakta oss här.