True
PURE CELL TREATMENT
Pro Age Revolution

Pure Cell Roseroot är stamceller från rosenrot som omedelbart ger en uppbyggande effekt och långsiktigt vårdar huden. MARIA ÅKERBERG har skapat en behandling med dessa celler som kallas Pure Cell Treatment.

Pure Cell Treatment är en naturlig behandling som bygger på växtstamceller i sin renaste form, fria från kemiska bekämpningsmedel och som är producerade på ett hållbart sätt med kärlek till naturen. Behandlingen är utformad av MARIA ÅKERBERG, med celler som tagits fram speciellt för oss; Pure Cell Roseroot. Vi äger odlingen av cellerna och är den enda leverantören i världen som kan erbjuda färskpressade växtstamceller för behandling. Pure Cell Treatment ger ett enastående resultat på alla sorters hud tack vare cellernas höga antioxidativa aktivitet.

Pure Cell Roseroot skyddar mot fria radikaler, är återuppbyggande på hudskador, gynnar cellförnyelsen och boostar aktiviteten hos hudens egna antioxidativa gener. Pure Cell Roseroot främjar även aktiviteten hos de gener i huden som bestämmer kvaliteten av extracellulär matrix. Extracellulärt matrix finns i alla typer av vävnad, men särskilt mycket i bindväv och brosk.

Bindväven består till största delen av extracellulär matrix. Det är generna som påverkar denna vilka vi kan stärka med hjälp av Pure Cell Roseroot. Det visar vikten av att Pure Cell Roseroot når så djupt ned som möjligt i huden. Behandlingen är därför utformad så att man öppnar upp huden maximalt för att förbereda den för cellerna. Sedan efterföljer en 25 minuter lång massage som är mycket djupgående. Även denna är komponerad så att huden får ett extra lyft. Allt detta gör Pure Cell Treatment till en mycket effektiv behandling för att motverka åldrande.

Den uppbyggande effekten på cellerna visar det absolut tydligaste resultatet, men det omedelbart synliga resultatet på huden, dagen efter en behandling, är den främsta anledningen till att Pure Cell Treatment har blivit så otroligt populär.

Det går även att få Pure Cell Roseroot i de behandlingar som innefattar någon typ av apparatur. Många återförsäljare av MARIA ÅKERBERG har valt att byta ut de svällande anti-age extrakt, som de tidigare använt tillsammans med apparatur, till Pure Cell Roseroot.

Klicka här för att läsa mer om behandlingen.

Dela detta inlägg
Arkiv
SKÄGGVÅRD

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.