PURE CELL TREATMENT

En världsunik ansiktsbehandling med superkraft från växtriket


Pure Cell Treatment är en banbrytande behandling som levererar både omedelbara och långsiktiga resultat. Genom att använda något av det mest kraftfulla och näringsrika naturen har att erbjuda - färska växtstamceller - vågar vi påstå att vår behandling är en game-changer.


FÄRSKPRESSADE ANTIOXIDANTER FRÅN ROSENROT 

I hudvårdsprodukter är växtstamcells-extrakt en vanligt förekommande ingrediens sedan en tid tillbaka. Men i Pure Cell Treatment tar vi det till nästa nivå. Vi använder inte bara extrakt – vi använder helt färska och obearbetade stamceller från läkeväxten Rosenrot. 


Dessa växtstamceller är oerhört näringstäta – fullproppade med antioxidanter och vitaminer - som din hud har enorm nytta av. Under behandlingen masseras dessa aktiva ämnen in i huden, de tränger djupt ner och får sedan verka under en ansiktsmask. Denna behandling gynnar alla hudtillstånd och hudproblem och kan utföras när som helst under året.


STAMCELLER - LIVETS BYGGSTENAR

Stamceller är ospecialiserade, anpassningsbara celler som återfinns i alla levande organismer och har som huvudsakliga uppgift att reparera eller ersätta skadad vävnad hos växter, djur och människor. Näringsämnena från växtstamcellerna som används i Pure Cell Treatment kickar igång och stödjer hudens egen reparationsprocess, som bidrar till en starkare och mer hälsosam hud. 


BEHANDLINGENS EFFEKT PÅ HUDEN

Få behandlingar ger lika imponerande resultat både på både kort och lång sikt som Pure Cell Treatment. Redan efter första besöket märker du en tydlig förbättring av hudens lyster och nästa dag känns huden fylligare och slätare. Med varje behandling förbättras cellförnyelsen vilket hjälper huden att återuppbyggas, återfå sin spänst och bli mer motståndskraftig - med långvariga resultat. 


Under behandlingens gång får du en otroligt trevlig och avkopplande upplevelse, samtidigt som din hud får bästa möjliga vård.


Klicka här för att läsa mer och hitta en salong


Dela detta inlägg
Arkiv
SKÄGGVÅRD