PRODUKTSERIEN MORE

Återfuktande och uppstramande produkter för mogen, känslig hud
More är en av våra produktserier för ansiktet. Denna serie passar dig som vill vårda känslig hud och samtidigt öka elasticiteten. Här ingår uppstramande och näringsrika produkter som passar perfekt för en mogen, känslig hud. Produkterna bygger på de uppbyggande och föryngrande egenskaper som Rosoljan har. De innehåller bland annat också vegetabiliska oljor av Gurkört, Nyponfrö och Jojoba som ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften.


Produkter vi rekommenderar

Passande rengöringar för mogen, känslig hud är OLIVE CLEANSING och FOAMING WASH GENTLE. Komplettera även din rengöring med ett ansiktsvatten i form av NEROLI FRESHENER eller FLOWER FRESHENER. Rekommenderat serum är SERUM MORE som verkar uppstramande på mogen hud. Som ansiktsolja kan du använda ROYAL FACIAL OIL MORE som verkar utslätande och hjälper till att binda fukt i huden. FACE LOTION MORE och NIGHT CREAM MORE är perfekta som dag- och nattcreme. Båda innehåller ingredienser som verkar uppstramande. Runt ögonen rekommenderar vi att du använder vår EYE CREAM MORE som verkar upplyftande på hängande ögonlock. Vid behov kan du även använda FACE BALM. Detta är en mjukgörande ansiktsbalm som kaplsar in fukt i huden och skyddar från yttre påfrestningar såsom kyla och vind. Till natten använder du istället NIGHT BALM.

SERUM MORE

KÖP HÄR

ROYAL FACIAL OIL MORE

KÖP HÄR

FACE LOTION MORE

KÖP HÄR

NIGHT CREAM MORE

KÖP HÄR

Vitaminboost

Cirka två gånger i veckan rekommenderar vi att du boostar din hud med fukt och vitaminer med PAPAYA PEELING och FACE MASK MORE. Med denna kombo peelar du också bort döda hudceller. Face Mask More innehåller dessutom ett exklusivt extrakt av Persiskt Silkesträd som verkar lyftande på huden.

Har du väldigt känslig hud? Då rekommenderar vi att du blandar Papaya Peeling med lite vatten innan du applicerar den på huden. Undvik också att massera in den, låt den istället bara ligga på huden. Eftersom peelingen innehåller enzymer från Papain (ett extrakt från Papaya) löses döda hudceller upp även fast du inte exfolierar med kornen.

Behandling på salong

Att göra en ansiktsbehandling hos en hudterapeut är en bra investering. Du får en ordentlig genomgång av din hud samtidigt som terapeuten visar vilka produkter som är lämpliga för dig att använda hemma. Vi rekommenderar att du går på ansiktsbehandling var fjärde till sjätte vecka för att ge huden det bästa i form av stimulerande ansiktsmassage och djuprengöring. Den behandling vi främst rekommenderar är PURE CELL TREATMENT, en ansiktsbehandling med levande stamceller från Rosenrot. Behandlingen tar vara på naturens allra mest kraftfulla antioxidanter och vitaminer som ligger inkapslade i växtens cellmembran. De levande cellerna extraheras, färskpressas och masseras sedan in i huden och ger omedelbar effekt samt ett varaktigt resultat på mogen hud.

DAGLIG HUDVÅRDSRUTIN

VARJE DAG

  1. Börja med att tvätta händerna.

  2. Rengör sedan ansiktet med en rengöringsprodukt anpassad efter din hudtyp.

  3. Skölj av och torka rent huden.

  4. Spraya ansiktet med Freshener.

  5. Applicera ögoncreme, eventuellt serum och/eller olja samt dagcreme och/eller balm.

  6. Om du använder smink applicerar du i detta steg passande nyanser av vår hudvårdande makeup.

UNDER NATTEN

1. Rengör huden (enligt steg 1–4 ovan).

2. Applicera ögoncreme, eventuellt serum och/eller olja samt nattcreme och/eller balm.

VITAMINBOOST: 2 GÅNGER I VECKAN

  1. Applicera Papaya Peeling i ansiktet och exfoliera i en minut. Fukta sedan fingrarna med vatten och massera in i huden.

  2. Applicera Face Mask More ovanpå peelingen och låt verka i minst 20 minuter, eller under natten. Skölj sedan av.

PAPAYA PEELING

KÖP HÄR

FACE MASK MOIST

KÖP HÄR

Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
PRODUKTSERIEN MOIST
Mjukgörande och återfuktande produkter för normal och torr hud