PRODUKTSERIEN MOIST

Mjukgörande och återfuktande produkter för normal och torr hud
Moist är en av våra produktserier för ansiktet. Denna serie passar dig som vill ge huden ett extra fukttillskott. Här ingår återfuktande produkter som återger huden dess lyster och spänst. Produkterna bygger på de fuktgivande egenskaper som Nerolioljan har. Neroli är en eterisk olja av Apelsin, som är revitaliserande och ökar cellförnyelsen. Vegetabiliska oljor av Gurkört, Nyponfrö och Jojoba ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften.

Produkter vi rekommenderar

Passande rengöring för torr hud är OLIVE CLEANSING. Komplettera även din rengöring med ansiktsvattnet NEROLI FRESHENER.

Rekommenderat serum är SERUM MOIST som tillför fukt på djupet.

Som ansiktsolja kan du använda ROYAL FACIAL OIL MOIST som mjukgör huden och verkar utslätande.

FACE LOTION MOIST eller FACE DREAM används som dagcreme. Face Dream är vår fetaste dagcreme som passar en väldigt torr hud. Till natten kan du istället använda NIGHT CREAM.

Runt ögonen rekommenderar vi att du använder vår fuktgivande EYE CREAM.

Vid behov kan du även använda FACE BALM. Detta är en mjukgörande ansiktsbalm som kaplsar in fukt i huden och skyddar från yttre påfrestningar såsom kyla och vind. Till natten använder du istället NIGHT BALM.

SERUM MOIST

KÖP HÄR

ROYAL FACIAL OIL MOIST

KÖP HÄR

FACE LOTION MOIST

KÖP HÄR

NIGHT CREAM

KÖP HÄR

Kickstart

Om du känner att huden behöver en snabbstart rekommenderar vi att du gör vår återfuktande kur med PAPAYA PEELING och FACE MASK MOIST fem nätter i sträck. Fortsätt ytterligare fem nätter med endast Face Mask Moist. Därefter gör du kuren cirka två gånger i veckan.

Kosten

Kosten är viktig för huden. Har du torr hud är det viktigt att tänka på att dricka mycket vatten. Vi rekommenderar också att hålla huden återfuktad under dagen genom att spraya med vårt ansiktsvatten Neroli Freshener. Vi rekommenderar också att förse mage och tarm med nyttiga Mjölksyrabakterier. Detta gör du med vårt kosttillskott PROBIOSKIN.

PAPAYA PEELING

KÖP HÄR

FACE MASK MOIST

KÖP HÄR

PROBIOSKIN

KÖP HÄR

Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
HÅRVÅRD