PROBIOSKIN

Håll huden i gott skick med kosttillskott

Känns huden i obalans? Kliar den? Har du mycket akne?

Kanske beror det delvis på vad du äter. Bristfällig kost och dåliga tarmbakterier skapar obalans och kan få synliga konsekvenser på huden. En vacker hud är alltså ytterligare en anledning till att äta nyttigt och skapa en sund tarmflora.

För att stärka magen ytterligare med goda bakterier kan du äta Probioskin. Om din mage är svullen kommer du att se resultat efter bara någon timma, medan huden behöver lite längre tid för att reparera sig. Prova att ta Probioskin till varje måltid under en månads tid och se vad som händer! 

Mjölksyrabakterier som främjar en god bakterieflora

Alla hudvårdsprodukter från MARIA ÅKERBERG ger huden och dess goda bakterier de bästa förutsättningarna för att hållas i gott skick. Vårt kosttillskott med mjölksyrabakterier, Probioskin, fungerar som en kompletterande produkt till våra hudvårdsprodukter.

Historiskt sett har människan konsumerat stora mängder mjölksyrabakterier. Matsmältning, näringsupptag och immunsystem är beroende av en balanserad bakterieflora i mage och tarm. Med Probioskin väljer vi att fokusera på bakterier som får huden att må bra.

Probioskin innehåller 4 miljarder mjölksyrabakterier som främjar en god bakterieflora i mage och tarm.

Dela detta inlägg
Arkiv
ÖGONVÅRD