MINERAL- OCH VÄXTBASERAD MAKEUP FÖR NATURLIG SKÖNHET

I en värld där syntetiska ämnen och kemikalier dominerar skönhetsindustrin, strävar vi efter att erbjuda något genuint och annorlunda. Vår makeup är mer än bara kosmetika – den är en hyllning till naturens rena och vårdande krafter. Med respekt för både huden och miljön har våra produkter ett 100% naturligt innehåll.


Naturligtvis utan syntetiska ingredienser


Vår makeup är, precis som vår hudvård, omsorgsfullt formulerad med naturliga mineraler och rena, ekologiska ingredienser från växtriket. De ger inte bara en fin finish utan vårdar och skyddar också din hud. Syntetiska ingredienser kan täppa till porerna, orsaka irritation och dessutom bidra till miljöförstöring – det tackar vi nej till. Genom att välja bort silikoner, parabener och andra syntetiska ämnen, kan vi erbjuda produkter som inte bara förskönar utan också förbättrar din hudhälsa på sikt. 


Vad vi använder istället


Våra produkter innehåller mineraler som Talc, Mica och Järnoxid samt vegetabiliska oljor som Jojoba- och Ricinolja. Mineralerna används som färgpigment och skapar täckning som låter din hud andas, medan växtbaserade oljor och extrakt bevarar fukt och tillför näring – något som syntetiska ingredienser aldrig kan göra. Istället för konventionella konserveringsmedel använder vi vitaminer och eteriska oljor för att förlänga hållbarheten av våra produkter. 


Upplev skillnaden på huden och gör skillnad för klimatet 


Vår makeup känns lätt och behaglig på huden, doftar inte parfym och täpper inte till – den blir istället en förlängning av din hudvårdsrutin! Eftersom våra produkter är fria från skadliga kemikalier minskar risken för hudirritationer och allergier, vilket gör att vår makeup passar alla hudtyper och kan även användas på ungdomar eller som teatersmink för barn.


För oss är det inte bara viktigt vad vi applicerar på huden, utan också hur våra val påverkar vår planet. Genom att välja ett naturligt innehåll kan vi erbjuda makeup som arbetar i harmoni med din hud, utan att kompromissa med kvalitet eller resultat. Samtidigt undviker vi att släppa ut ämnen som inte hör hemma i naturen.


I våra svarta etuier hittar du bara grönt innehåll, som både tar fram din naturliga skönhet och bidrar till en vackrare värld! Se hela vårt makeup-sortiment.


COMPACT COVER

KÖP HÄR

MASCARA ALL IN ONE

KÖP HÄR

Dela detta inlägg
Arkiv
FRÅN SVENSKA RAPSFÄLT TILL DITT BADRUM