HÅRINPACKNING

Därför behöver håret en inpackning varje vecka

Oavsett hårtyp bör du ge håret lite extra omsorg någon gång i veckan. Särskilt viktigt blir det om du har behandlat eller färgat håret, och om du använder värmeverktyg, vilket ökar slitage och uttorkning. Men även väder och vind påverkar håret, särskilt om du bor i stan, där luften är mer förorenad. På sommaren bidrar blekande sol och frekventa bad till slitaget. Ytterligare en faktor är ålder; med åren minskar hårets förmåga att hålla ihop sina fjällskikt.

För friskare, vackrare hår

Regelbunden hårinpackning förebygger och lindrar slitage och skador. Vår Hair Therapy har vi baserat på fettsyror av Kokos- och Jojobaolja, som både vårdar håret långsiktigt och ger en omedelbar effekt genom att fästa vid skadade partier på håret. Håret får förnyad lyster och blir mjukare och mer lättkammat.

Vi har även berikat produkten med de eteriska oljorna Tea Tree, Lavendel och Citrongräs, som verkar lugnande och återfuktande på både hår och hårbotten.

Regelbunden användning av Hair Therapy resulterar i ett friskare hår och en mer välmående hårbotten, vilket på sikt ger starkare hår.

Så här använder du Hair Therapy

1) Rengör håret med passande Hair & Body Shampoo.

2) Applicera sedan Hair Therapy i vått till fuktigt hår. Om din hårbotten är torr och behöver ett extra fukttillskott kan du med fördel applicera Hair Therapy även där.

3) Låt verka i 10–20 minuter, gärna med håret inlindat i en handduk för att tillföra extra värme. Om du har möjlighet, sitt en stund i bastun eller solen medan inpackningen verkar.

4) Skölj slutligen håret noggrant.

Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
SANT ELLER FALSKT OM AKNE