FRÅN SVENSKA RAPSFÄLT TILL DITT BADRUM

FRÅN SVENSKA RAPSFÄLT TILL DITT BADRUM


Vi väljer ingredienser med omsorg för att främja både hud och hår, samtidigt som vi respekterar kroppens naturliga processer och miljön. Våra djupverkande produkter innehåller enbart naturliga mineraler och rena växtbaserade ingredienser som tillför fukt, vitaminer och essentiella fettsyror. Ett exempel är vår Rapsolja.


Raps är en oljeväxt med vackra klargula blommor. Vår rapsolja framställs genom att fröna kallpressas, vilket bevarar dess naturliga egenskaper. Den är rik på fettsyror och E-vitamin som gör gott för din hud. Från denna olja utvinns flera andra ämnen som också har fördelar för huden, såsom fuktbevarande Glycerin och Tribehinin. Vår rapsolja är KRAV-märkt och i ingredienslistan hittar du den som Brassica Napus (Rape) Seed Oil.


Tre favoriter med raps


FACE CREAM SENSITIVE är speciellt framtagen för dig med torr och känslig hud. Den dämpar rodnader och lugnar irritation och trots sin rika textur absorberas den snabbt av huden. Utöver Rapsolja innehåller den Sheasmör och Bivax som stärker och mjukgör huden. Den är fri från eteriska oljor, vilket gör den lämplig även för den allra ömtåligaste huden – och passar även för barn. 


CALMING GEL är en skönt svalkande gel med Pepparmyntsolja, som ger snabb lindring vid svullna fötter och vader – utmärkt efter en lång flygning, en stillasittande arbetsdag eller en aktiv dag i solen. Här får du också en mjukgörande effekt på torr hud tack vare Rapsoljans vårdande egenskaper. 


Klassiska handtvålar innehåller ofta uttorkande sulfater (testa istället våra LIQUID SOAP, som är helt sulfatfria!). Våra HANDCREMER reparerar hudbarriären och återställer fuktbalansen, mycket tack vare innehållet av Rapsolja. Sommarens givna favorit är HAND CREAM SWEET BREEZE, med sin friska och söta doft av Vanilj och Grapefrukt. 
Latin är rena grekiskan

Vi anser att det är en mänsklig rättighet att veta vad man applicerar på huden och i håret. Därför strävar vi efter fullständig transparens och redogör öppet för innehållet i varje produkt. Vi översätter även de latinska namnen på varje ingrediens till engelska i innehållsförteckningen för att göra det enklare för dig att förstå vad det är du applicerar, så slipper du gissa.


Med ett rent samvete håller vi haven rena

Vi utesluter helt syntetiska ingredienser i våra produkter, till exempel silikoner och mineralolja, som inte bara saknar hudvårdande fördelar utan som också är svåra att för naturen att bryta ner. De kan dessutom frigöra skadliga ämnen om de väl bryts ner. Istället väljer vi vegetabiliska oljor och ersätter syntetiska konserveringsmedel med eteriska oljor och vitaminer. Du kan lugnt skölja av produkten och låta det rinna ner i avloppet med gott samvete och med vetskap om att våra hav inte tar skada. 


Ekologisk certifiering och naturlig klassifiering

Alla våra ingredienser bidrar till en hållbar produktion och konsumtion. Alla är naturliga och har någon form av oberoende miljömärkning, men alla är inte certifierade som ekologiska eftersom enbart odlade råvaror kan klassas så. Råvaror som till exempel lera och järnoxid bryts ur jorden och bedöms istället efter hur naturliga de är. Våra är 100% naturliga.


FACE CREAM SENSITIVE

KÖP HÄR

HAND CREAM SWEET BREEZE

KÖP HÄR

CALMING GEL

KÖP HÄR


CLEANSING CLAY

KÖP HÄR

FOAMING WASH CLEARING

KÖP HÄR

LEMON FRESHENER

KÖP HÄR


Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
MAKEUP FÖR UNG HUD
Vi har produkter som vårdar huden