DAGLIG HUDVÅRDSRUTIN

För ett långsiktigt resultat

För att få det allra bästa resultatet av dina hudvårdsprodukter har vi utvecklat en metod som heter Deepskin Organics. Detta är ett koncept där vi jobbar med serum, olja, creme och balm för att vårda hudens alla lager. Tillsammans förstärker produkterna varandra och ger ett djupgående och långsiktigt resultat.

Det viktigaste i din hudvård är det du gör dagligen. Använd rengöring, ansiktsvatten, dagcreme och ögoncreme varje dag.

Vid vissa perioder behöver huden ytterligare näring och vård. Då rekommenderar vi att du kompletterar din dagliga hudvårdsrutin med serum, olja och balm, som verkar på olika lager i huden.

Våra ansiktsoljor Royal Facial Oil innehåller Gurkörtsolja och Nyponfröolja, som har en uppbyggande effekt på bindväven och en utslätande effekt på rynkor och linjer. Att använda Royal Facial Oil under en av våra ansiktscremer anses vara ett av de mest effektiva sätten att motverka åldrandet på, framförallt här i Norden då vi ofta utsätts för kyla och torr luft.

Peeling och mask används som komplement till din dagliga hudvårdsrutin och ger huden det lilla extra, i form av en boost med djupgående vitaminer. Vi rekommenderar att använda peeling och mask cirka två gånger i veckan.

Den dagliga hudvårdsrutinen är avgörande för att hålla huden i gott skick. Våra ansiktsprodukter bör användas dagligen och anpassas efter hudens behov. Ledorden för en bra hudvårdsrutin är att rengöra, ge fukt, mjukgöra och skydda.

Under dagen

1. Rengöring
Under natten renar sig huden från smuts och fett, därför är det viktigt att du på morgonen rengör huden innan du smörjer in dig.

2. Ansiktsvatten
Återfuktar och sänker hudens pH-värde.

3. Serum
Djupgående produkt som behandlar till exempel rodnad, torr hud och akne.

4. Olja
Kallpressad vegetabilisk olja som mjukgör, skyddar och binder fukt i huden.

5. Ögoncreme
Återfuktar och behandlar den tunna och känsliga huden runt ögonen.

6. Dagcreme
Återfuktar och skyddar huden mot yttre påfrestningar.

7. Balm
En oljebaserad produkt som mjukgör och skyddar hudytan. Speciellt bra på vintern då den skyddar mot kyla och vind. Tycker du att den blir för fet på huden kan du blanda den med din dagcreme innan applicering.

8. Hudvårdande makeup
Produkter som förskönar och skapar en fin hudyta. De hjälper även till att mjukgöra och skydda huden med sitt näringsrika innehåll samtidigt som de lyfter fram din individuella skönhet.


Under natten

1. Makeupborttagning och rengöring
Pre-Cleansing Oil och Eye Makeup Remover hjälper dig att avlägsna makeup. Använd sedan din ordinarie rengöring.

2. Ansiktsvatten
Återfuktar och sänker hudens pH-värde.

3. Peeling och mask
Avlägsnar döda hudceller och ger lyster. Ett effektivt sätt att motverka åldrande. Används cirka två gånger i veckan tillsammans med passande ansiktsmask som tillför huden maximalt med antioxidater och vitaminer. Face Mask Moist, Face Mask More och Face Mask Clearing kan användas som nattmasker.

4. Serum
Djupgående produkt som hjälper vid till exempel rodnad, torr hud och acne.

5. Olja
Kallpressad vegetabilisk olja som mjukgör och skyddar.

6. Ögoncreme
Återfuktar och behandlar den tunna och känsliga huden runt ögonen.

7. Nattcreme
Uppbyggande och cellförnyande creme som med sitt höga näringsinnehåll hjälper huden att bygga upp sig maximalt under natten. Innehållet av aktiva ingredienser gör huden ljuskänslig, därför ska de endast användas under natten.

8. Balm
Oljebaserad produkt som mjukgör hudytan och bygger upp skyddsbarriären i huden.

Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
PURE CELL TREATMENT
En världsunik ansiktsbehandling med superkraft från växtriket