NATURLIGT RETINOL

På senare tid har många fått upp ögonen för retinol, som är en typ av A-vitamin, som verkar på huden genom att det är så kallat cellkommunicerande. Det innebär att äldre celler kan agera som nya, friska och unga. Den gör att ålderstecken på huden blir mindre framträdande. Retinol kan också stimulera nyproduktionen av kollagen vilket kan resultera i en mer spänstig hud.

Blir du nyfiken? I vårt sortiment ska du då kika lite extra på alla Royal Facial Oil samt Serum More.


Royal Facial Oil

A-vitamin finns naturligt i vår naturliga Nyponfröolja, som ingår i alla våra ansiktsoljor - Royal Facial Oil. Oljan har en enastående förmåga att öka hudcellernas syreupptagning, elasticitet och motståndskraft. Det kan stärka kollagenet, hjälpa UV-skador och hålla din hud i form, år efter år.

Obs! Nyponfröolja ska inte användas ren som den är för då verkar den uttorkade på hudytan (läs skapar rynkor)! Skickligheten ligger i att kombinera korrekta mängder av olika råvaror för att uppnå maximal effekt. Redan för 25 år sedan skapade vi en unik kombination av vegetabiliska oljor där vi får fram en hög halt av naturligt retinol för att få ut bästa möjliga effekt på huden. Denna kombination finns i våra skyddande och utslätande ansiktsoljor Royal Facial Oil. Dessa oljor skall användas efter rengöring, freshener och serum (läs nedan) för bästa resultat, alltså innan din dag- eller nattcreme. Samtidigt som dessa oljor är väldigt effektiva är de milda och välgörande så att även känslig och asiatisk hud klarar av dem.

Royal Facial Oil finns i flera varianter och alla är lika utslätande:

  • Royal Facial Oil GLA 30 ml – för alla hudtyper – 199 SEK

  • Royal Facial Oil GLA 100 ml – för alla hudtyper – 349 SEK

  • Royal Facial Oil Clearing 30 ml – för obalanserad/fet hud – 349 SEK

  • Royal Facial Oil Gentle 30 ml – för känslig hud – 349 SEK

  • Royal Facial Oil Moist 30 ml – för normal/torr hud – 349 SEK

  • Royal Facial Oil More 30 ml – för mogen, känslig hud – 349 SEK

  • Royal Facial Oil Supplement 30 ml – för mogen hud som inte är känslig – 349 SEK

Serum More

För allra bästa resultat mot rynkor och åldrande används Serum More i kombination med Royal Facial Oil. Serum More innehåller en annan typ av naturlig motsvarighet till retinol, nämligen Bakuchiol. Denna ingrediens kommer från växten Babchi (Psoralea Corylifolia) och har samma egenskaper som kemiskt retinol men utan att skapa irritation, ljuskänslighet, vara uttorkande etc. Bakuchiol stimulerar hudens kollagenproduktion och kan hjälpa till att minska synliga ålderstecken. Den ökar också fukthalten i huden och verkar utjämnande, vilket kan göra fina linjer mindre markerade. Serum More innehåller också extrakt av det Persiska Silkesträdets bark som verkar lyftande och uppstramande på huden samt skyddande Mjölksyrabakterier.

Serum More 30 ml – för mogen hud – 499 SEK


Dela detta inlägg
Arkiv
FRÅN SVENSKA RAPSFÄLT TILL DITT BADRUM