HANDVÅRD

Vårda dina händer med mjukgörande behandlingar – både hemma och på salong
Hemma

Händerna påverkas av dagliga påfrestningar såsom pappershantering och uttorkande tvål, diskmedel och kyla. För att hålla händerna mjuka och välmående är det därför viktigt att dagligen smörja in dem med en återfuktande creme. Vid tillfällen kan du också unna händerna en välgörande kurbehandling med nedanstående steg.

  1. Börja med att massera in SHEA BALM mellan fingrarna och på handens ovansida. Detta är en mjukgörande salva med Sheasmör och Ringblomsextrakt.

  2. Massera därefter nagelbanden och ovansidan på handen med AHA & JOJOBA PEELING för att avlägsna döda hudceller och orenheter.

  3. Skölj sedan händerna noggrant med ljummet vatten och torka dem ordentligt.

  4. Nu är det dags för ett handbad med AROMA BATH RELAXING som mjukgör hud och nagelband.

  5. Efter fem minuters handbad är det dags för filning och översyn av nagelband. Massera in naglar och nagelband med MYRRH NAIL & CUTICLE OIL för att stärka dessa.

  6. Massera sedan in handen och underarmen med HAND CREAM. Vid behov kan den drygas ut med BODY & MASSAGE OIL NATURAL innan applicering.

  7. Applicera sedan generöst med FACE MASK MOIST och ta på ett par bomullsvantar. Låt verka i 10 minuter och skölj sedan av.

Så håller du bakterierna borta

Att tvätta händerna är a och o för att hålla bakterier borta. Använd vår skonsamma handtvål LIQUID SOAP som bevarar händernas naturliga syramantel. Syramanteln består av en blandning av fettsyror, fettalkoholer, vaxer, mjölksyra och salter som huden själv producerar. Den bevarar hudens pH-värde som ska ligga mellan 4,5 och 5,5. Dessutom hindrar den att skadliga bakterier och mikroorganismer får fäste och orsakar hudsjukdomar och andra obalanser.

HAND FRESHENER  är en effektiv rengöringsprodukt för dina händer. Den innehåller 20% alkohol och tensider från kokos och majs som håller dina händer fräscha. Produkten är snabbtorkande och behöver inte sköljas av. Spraya Hand Freshener på torra händer. Du kan också använda den till föremål du vill rengöra
(till exempel tangentbord och mobiltelefon).

På salongen

Det finns flera olika salongsbehandlingar att unna dina händer. Fråga din terapeut vad de har att erbjuda.

Klassisk manikyr

Behandling av den naturliga nageln. Här ingår en ingående rengöring av nagelplattan samt konditionerande behandling av nagelband och händer. Behandlingen innefattar även filning, polering och en lätt massage.

Komplett manikyr

Utöver den klassiska manikyren får du här även peeling, handbad, mask och massage.

Spa-manikyr

Detta är vår lyxigaste behandling som hjälper vid ålderspigmentering och gör dina händer silkeslena. I behandlingen ingår exfoliering med saltkristaller som avlägsnar döda hudceller, ett aromatiskt handbad
och ett serum med C-vitamin som bleker och förebygger pigmentfläckar. Manikyren avslutas sedan med massage.

Handmassage

Detta är en skön och avslappnande behandling för torra och trötta händer.

Rådgör med din återförsäljare

Det är mycket viktigt att du följer de råd som din terapeut ger dig för att uppnå bästa möjliga resultat efter behandlingen. Hör av dig till din återförsäljare om du har frågor.

SHEA BALM

KÖP HÄR

AHA & JOJOBA PEELING

KÖP HÄR

AROMA BATH RELAXING

KÖP HÄR

MYRRH NAIL & CUTICLE OIL

KÖP HÄR

HAND CREAM

KÖP HÄR

BODY & MASSAGE OIL NATURAL

KÖP HÄR

Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
GRAVID
Produkter som hjälper huden på sin elastiska resa under graviditeten