BABYVÅRD

Produkter fria från mineraloljor, silikoner, parfymer och färgämnen

Bebisens hud är skör och bör skötas varsamt! Det är därför viktigt att använda milda och skonsamma produkter som håller huden mjuk.

Bad

I badet kan du använda vårt mjölkbad BABY BATH som vårdar bebisens hud. Tappa upp större delen av badvattnet. Skaka flaskan, tillsätt 1–2 kapsyler Baby Bath till badet och fyll sedan på med mer vatten. Vill du ha skum kan du även addera lite BABY WASH i baljan.

Rengöring

Till rengöring använder du vår baby wash; en mild och vårdande rengöring för både kropp och hår. Ta en klick, stor som en ärta, på en fuktad tvättlapp eller cellulosasvamp och skumma upp med lite vatten. För schamponering, skumma upp i händerna. Baby Wash är koncentrerad, så blanda alltid ut med vatten före applicering.

Du kan också använda BABY OIL som rengöring. Ta lite olja på en fuktad tvättlapp och stryk på huden. Produkten behöver inte tvättas bort.

BABY WASH

KÖP HÄR

BABY BATH

KÖP HÄR

Vårda huden

Med Baby Oil, Baby Cream och Baby Balm håller du bebisens hud mjuk och smidig. Samtliga produkter kan användas till både ansikte och kropp.

BABY OIL är en mjukgörande olja baserad på vegetabiliska oljor som är utvalda för att bevara hudens egna funktioner.

BABY CREAM är en mjukgörande creme som vårdar ömtålig hud. Det naturliga innehållet av Ringblomma och Sheasmör lugnar irriterad hud och minskar rodnad.

BABY BALM är en mjukgörande och skyddande salva för hela familjen. Fungerar lika bra på röda barnrumpor som till skydd mot kyla och vind.

BABY OIL

KÖP HÄR

BABY CREAM 

KÖP HÄR

BABY BALM

KÖP HÄR

Skydda de små mot solen!

Fysikaliska solskydd innehåller idag de enda UV-filter som är dokumenterat ofarliga för kroppen. De rekommenderas av hudläkare och kan användas på barn. Barn under tre år ska dock inte vistas i solen alls.

I våra solskyddsprodukter använder vi det fysikaliska solskyddet Titandioxid. Det är ett mineral som lägger sig på hudytan och reflekterar bort solens strålning.

Kombinera vår SUN PROTECTING OIL SPF 15 med SUN LOTION SPF 20 för att skapa ett säkert skydd på barnens hud.

BONUSTIPS

Röda babyrumpor

Skydda huden med BABY BALM om rodnad uppstått vid blöjbyte. Använd BABY OIL på en tvättlapp och tvätta med istället för uttorkande våtservetter.

Frusna vinterkinder

Vid utomhusvistelse skyddar du kinderna mot kyla med BABY BALM.

Torr hud

Motverka genom att ta lite BABY BATH i badvattnet och smörj in huden dagligen med BABY CREAM. Vid behov, komplettera med BABY OIL och/eller BABY BALM.

Eksem

Applicera BABY OIL och sedan BABY CREAM. Kapsla även in fukten i huden genom att avsluta med att applicera BABY BALM.

Skorv

Applicera BABY OIL i hårbotten och låt verka i cirka 30 minuter. Har barnet mycket skorv kan oljan sitta i över natten. Kamma mycket försiktigt i hårbotten och tvätta sedan ur håret (om det finns något) med BABY WASH.

Brännskador, vattkoppor, småsår, insektsbett och nässelutslag

Applicera ALOE VERA BARBARDENSIS som lugnar huden och stillar klådan.

ALOE VERA BARBADENSIS

KÖP HÄR

Dela detta inlägg
Arkiv
ANTIROUGE TREATMENT
En fuktgivande och stärkande behandling för hud med rodnad och ytliga kärl