ANSIKTSRENGÖRING

A och O för en god hudvårdsrutin

Ser du stor skillnad på din hud efter att du har tvättat ansiktet? Det är inte en synvilla! Huden är ständigt i kontakt med externa faktorer som partiklar och smuts, vilket kan orsaka blemmor och irritationer. För att undvika detta är det viktigt att rengöra huden dagligen.

Tvätta ansiktet med en skonsam rengöring både morgon och kväll. På kvällen för att ta bort makeup, smuts och fett som satt sig under dagen. På morgonen för att tvätta bort slaggprodukter som huden har rensat ut under natten.

Vi rekommenderar att rengöra huden två gånger. Använd först Pre-Cleansing Oil för att lösa upp makeup och orenheter och sedan din ordinarie rengöring för att tvätta rent.

Undvik vanlig tvål i ansiktet

Att tvätta ansiktet med vanlig tvål gör faktiskt att huden åldras i förtid. Elasticiteten och spänsten blir sämre, du blir torr och porerna täpps till vilket orsakar pormaskar.

Vi rekommenderar vår Olive Cleansing till dig med lite torrare hud. En cremerengöring som innehåller kallpressad Olivolja. Har du däremot en blandhud eller fet hud passar Foaming Wash Clearing alldeles utmärkt. Den bör dock undvikas om man har känslig hud. Då kan istället Foaming Wash Gentle vara ett passande alternativ, som är vår mest skonsamma rengöring. Vill du hellre ha en cremebaserad rengöring passar vår Cleansing Clay bra. En rengöring med vit lera som är särskilt lämplig för dig som har en känslig, men också fet och oren, hud.

Ett par gånger i veckan kan det vara bra med en rengöring som exfolierar, då passar vår nyhet AHA Cleansing Milk bra.

Besök gärna en återförsäljare för att hitta den ultimata rengöringen för din hudtyp.

Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
KOM IHÅG DITT ANSIKTSVATTEN