RÄTT ANSIKTSRENGÖRING FÖR DIN HUDTYP

En bra start på hudvårdsrutinen

Ser du stor skillnad på din hud efter att du har tvättat ansiktet? Det är inte en synvilla! Huden är ständigt i kontakt med externa faktorer som partiklar och smuts, vilket kan orsaka blemmor och irritationer. För att undvika detta är det viktigt att rengöra huden dagligen.

Tvätta ansiktet med en skonsam rengöring både morgon och kväll. På kvällen för att ta bort makeup, smuts och fett som satt sig under dagen. På morgonen för att tvätta bort slaggprodukter som huden har rensat ut under natten.

Vi rekommenderar att rengöra huden två gånger, särskilt om du bär makeup. Använd först Pre-Cleansing Oil för att lösa upp makeup och orenheter och sedan din ordinarie rengöring för att tvätta rent.

Känslig hud 

Foaming Wash Gentle är en lätt löddrande rengöringsgel för känslig hud. Den tvättar varsamt rent samtidigt som den stärker och lugnar med eteriska oljor av Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum. Foaming Wash Gentle passar även fint som raklödder!


Torr hud 

Olive Cleansing är en rengöringscreme för torr, känslig och mogen hud. Produkten rengör och avlägsnar makeup med hjälp av kallpressad Olivolja, rik på stärkande E-vitamin. Pomeransoljan i Olive Cleansing verkar balanserande och är antiseptisk, vilket motverkar blemmor. 


Fet hud 

Cleansing Clay är en mild och balanserande rengöringscreme som avlägsnar både makeup och orenheter. Den passar alla hudtyper, men är särskilt lämplig för en fet hud. Innehållet av Vit Lera och eterisk olja av Pepparmynta verkar sammandragande och lugnar rodnad.


Akne 

Foaming Wash Clearing är en löddrande rengöringsgel för fet och kombinerad hud. Eteriska oljor av Timjan, Kanel och Oregano har naturligt bakteriedödande egenskaper, vilket hjälper till att motverka inflammationer som är vanligt i samband med akne. 


Ett par gånger i veckan kan det vara bra med en rengöring som exfolierar, då passar AHA Cleansing Milk bra.


Undvik vanlig tvål i ansiktet

Att tvätta ansiktet med vanlig tvål gör faktiskt att huden åldras i förtid. Elasticiteten och spänsten blir sämre, du blir torr och porerna täpps till vilket orsakar pormaskar. 

Kontakta oss eller besök en återförsäljare för att hitta den ultimata rengöringen för din hudtyp.

Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
KOM IHÅG DITT ANSIKTSVATTEN